Norrsken i Alta, Norge.
Aurora borealis in Alta, Norway. (LarJo-2017-01-03-9901)

Layouten på LB Galleris hemsida är i stort sett klar. De olika byggstenarna är definierade. Bloggar och bilder har börjat publiceras. Det finns dock områden som kommer att utvecklas ytterligare. Språkfunktionerna är inte fullständiga. Anpassningen till presentation på mobiler är inte tillfredsställande. Dessutom är det intressant med framtagning av nya mallar för presentation av bilder. Mycket av detta kräver kunskap i PHP-programmering, så det kommer att ta tid.

Grunden är alltså på plats för publicering av ytterligare bilder. Projektet “Bilder ur arkivet” kommer kontinuerligt att publicera bilder från arkivet. Ett urval av de bästa bilderna tillförs även Galleriet.

Först ut är bilder från Alta i norra Norge några dagar i början av januari 2017. Målet med besöket vara att uppleva hur det är att vara norr om Polcirkeln då solens strålar inte når över horisonten och norrskenet som dansar över natthimle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *